: lÁltalános Szerződési  Feltételek

1. Kapcsolattartási  információk

Név: Balláné Torják Éva

Telefonszám: 0630/6767-139

Hétköznap: 8-16h -ig    

Email cím : torjak.eva@gmail.com

Levelezési cím: 3070 Bátonyterenye Vörösmarty út 27/b

Cég adatok 

  1. Cégnév: Balláné Torják Éva EV 
  2. Székhely: 3070 Bátonyterenye, Vörösmarty út 27/b
  3. Email cím : torjak.eva@gmail.com
  4. Adószám: 56808320-1-32
  5. Nyilvántartási szám: 55496050
  6. Statisztikai számjel: 56808320-9609-231-12

A weboldal teljes tartalma és a rajta szereplő fotók szerzői jogvédelem alatt állnak. 

Az oldal tulajdonosa: Balláné Torják Éva  EV.

E-mail cím: torjak.eva@gmail.com

Az oldalról tartalmat, képet, videót vagy szöveget/szöveg részletet másolni, vagy más oldalon, vagy fórumon felhasználni csak és kizárólag a szerző, Balláné Torják Éva írásos engedélyével lehet. Ellenkező esetben a hatályos jogszabályok – az 1999. évi LXXVI. törvény, valamint a 2012. évi C. törvény 385.§ – alapján jogi eljárás megindítását kezdeményezzük, továbbá a jogosulatlan felhasználás napidíja is felszámolásra kerül. Ennek díja 100.000 HUF/nap.

2. Megrendeléssel kapcsolatos információk:

A megrendelések elektronikus úton megkötött szerződésnek minősülnek, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

Megrendelés esetén a szerződéskötés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 4. § (10) bekezdése alapján történik meg. A szerződés a megrendelő űrlap kitöltésével és a „ Jelentkezés ” gombra kattintással jön létre. Termék vásárlása esetén a ,, Megvásárolom „ gombra kattintással jön létre a szerződés.

A megrendelések beérkezésekor pár órán belül kapsz, egy automatikus visszaigazoló emailt, melyben tájékoztatunk a fizetési módról, és egyéb információkról. Amennyiben nem találnád, keresd a spam vagy promóciós mappában.  Ha ott sincs, vedd fel velem a kapcsolatot a torjak.eva@gmail.com címen. A fizetési határidő 5 munkanap. Business coaching folyamat megrendelése esetén két egyenlő részletben részletfizetés igényelhető. Első részlet teljesítése az első alkalom előtti 72 óráig történik, a második részlet kiegyenlítése a negyedik alkalom előtti 72 óráig történik. Ha a díj ezen idő alatt nem érkezik meg, a ki nem egyenlített ülések nem megtarthatóak. Termék vásárlása esetnén annak postára adása hetente egy kijelölt munkanapon történik. Erről a megrendelés során küldök bővebb tájékoztatást emailben.

A Billingo.hu oldalán állítjuk ki a számládat. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy az általunk kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg.

A megrendelések elküldésével tudomásul veszed, hogy a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. § (1) bekezdés i) és m) pontja alapján a  képzés/tanfolyam/konzultáció megkezdésének időpontjától elveszíted a szerződéstől való elállási jogodat.

3. Konzultáció lemondása

Az előre egyeztetett konzultációs időpontodat lehetőséged van egyszer módosítani. Ennek feltétele, hogy legalább 72 órával, illetve hétvége esetén három munkanappal a megbeszélt időpont előtt írásban jelezd a torjak.eva@gmail.com  címen, hogy másik időpontot szeretnél. Amennyiben nem 72 órán/ 3 munkanapon belül, vagy nem írásban mondod le az időpontodat, a konzultációs díjat ki kell egyenlíteni, valamint az az alkalom elveszik.

4. Képzés lemondása

A képzés megkezdése előtt lehetőséged van lemondani a képzést, de az akkor érvényben levő díj helyfoglalód ez esetben elveszik. A képzés megkezdése után lemondás nem lehetséges, a teljes összeget ki kell fizetned.