Business Coaching Balláné Torják Évával

Támogatás, Karrier

∼ Aggódásból a teremtésbe! ∼

Célmeghatározás

Konfliktuskezelés

Munka - magánélet egyensúly

Vezetői készségek

Miért fontos, hogy vállalkozóként fejleszd magad?

Gyorsan változik a világ, ugye ezt te is tapasztalod?

Ebben a gyors világban nagyon fontos , hogy beépüljenek a különböző típusú fejlesztések az életünkbe azért, hogy folyamatosan nyitottak tudjunk maradni új dolgokra, mert enélkül a tulajdonság nélkül már nem tudunk hosszú távon sikereket elérni és hatékonyan működtetni egy vállalkozást. A régi világ sokkal nyugodtabb és kiszámíthatóbb volt, a mostani világgal szemben. Ez a gyors életritmus amiben vagyunk, sokkal több feladatot generál, mint amennyi időnk van és ez jobb már nem lesz. Ehhez az új környezethez alkalmazkodnunk kell, másként szükséges gondolkodnunk mint eddig tettük. Ezért is tartom nagyon fontosnak, hogy Neked, mint vezetőnek legyen egy fejlesztőd, aki segít ebben a folyamatban. Ezek a fejlesztések a segítségedre lesznek abban , hogy meg tudd tartani nyitottságodat a munkádban, a kapcsolataidban, valamint a lehető legjobbat hozd ki magadból. Kevesebb energia befektetéssel tudd növelni a hatékonyságot. A csapatodban kialakult feszültséget jobban kezeld és megtaláld mindenki számára a legjobb megoldást. Teszem ezt olyan formában, hogy a belső tartalékaidat hívom elő és abban gondolkoztatlak, hogyan tudnál jobb, ügyesebb és hatékonyabb megoldást találni a kitűzött célod megvalósítása érdekében.

Business coaching témák, amikben támogatni tudlak

Teljesítmény és hatékonyság növelése

Vezetői készségek fejlesztése ( döntés, motiválás, delegálás)

Motiváció

Időgazdálkodás

Munka – magánélet egyensúlyának megteremtése

Konfliktuskezelés

Csapatban való beilleszkedés

Önbizalom fejlesztése

Miért pont velem dolgozz együtt a vállalkozásod fejlesztésén ?

 

  • Mert vállalkozóként tudom, hogy miről beszélsz. Jártam én is ott, ahol most Te jársz.
  • Dolgoztam multinál alkalmazottként majd 10 éves kkv szektorban eltöltött vezetői tapasztalattal a hátam mögött, más szemszögből látom az adott helyzetet és problémát, mivel én is átéltem azok nagy részét. Ezek a nézőpontok a segítségünkre lesznek a közös munkánk során.
  • Folyamatosan képzem magam annak érdekében, hogy minél széleskörűbben rálássunk az adott helyzetre és minél hatékonyabb megoldjuk azt.

Business Coaching

Egyéni formában történik

Egyéni Business coaching 6 alkalom 150.000 Ft ( részlet fizetés igényelhető, előre egyeztetett formában)

Személyesen Bátonyterenyén ill. online formában Skypon is elérhető

2 hetente 90 – 100 perc

i

Javasolt alkalmak 6 alkalom (3 hónapos folyamat)

(témától függően változhat)

Rólam

Segítségemmel megtalálod, hogy min kell változtatni a továbbiakban, a hatékonyságod növelése érdekében. Business coach-ként arra ösztönözlek, és abban támogatlak, hogy egy sikeres vállalkozást vezess, és sikereket érj el a munkádban, valamint jobb csapatjátékos váljon belőled. A folyamat témától függően személyre szabott, ügyfelenként más és más.

 

Fontos!

Mivel ez nem pszichoterápia, ezért csak mentálisan egészséges emberekkel dolgozom együtt.

Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével!

Adatvédelmi nyilatkozat

10 + 10 =