Rajzmeditáció® felnőtteknek

Jelentkezés most

Mi az a Rajzmeditáció®?

A meditáció befelé fordulást jelent, egy olyan tudatállapotot, amikor az elménk megnyugszik, pihen, a tudatunk mégis éber marad. A meditáció célja megtapasztalni az itt és most nyugalmát. Ajándéka a kiegyensúlyozottság, a belső béke, a hétköznapok nyugalma.
Biztos veled is előfordult már, egy unalmas értekezleten ülve vagy hosszas várakozás közben, ha papír és ceruza akad a kezed ügyébe, önkéntelenül is elkezdtél firkálni. Ez azért van, hogy megszakítsd a várakozást a tétlenség feszültségét. Ilyenkor fel sem tűnik, hogy firkálunk és nem is tulajdonítunk nagy jelentőséget ezeknek a “műveknek”.

A rajz az egyik legősibb önkifejezési eszköz. Rajzolgatás, firkálgatás közben kirajzoljuk magunkból mindazt, ami bennünk” dolgozik” és amit fontosnak tartunk. Az elkészült rajzok sokszor a lelkünk mélyéről érkező jelképes üzenetek, hiszen a rajzolás révén a belső, tudattalan világunkkal kerülünk kapcsolatba. A rajzon megjelenő formák és szimbólumok sokat elárulnak érzelmi-hangulati állapotunkról. Ha ezeket a rajzokat megtanuljuk értelmezni,akkor jobban megérthetjük és elfogadhatjuk önmagunkat.

A rajzokban nem ritkán elfojtott vágyak,érzelmek (harag,düh,félelem,szorongás) rejtett sérelmek, megoldatlan konfliktusok is megjelennek szimbolikusan,ami segít megérteni és tudatosítani a problémát és ez végül közelebb vihet a megoldáshoz.
A rajzolás alapvetően jobb agyféltekés,kreatív tevékenység. Így lehetséges az például, hogy rajzolás közben nem tudunk beszéli, elveszítjük az időérzékünket,nem érzünk éhséget.

A Rajzmeditáció® felnőtteknek egy olyan magyar fejlesztésű kreatív foglalkozás, ahol a fentieket tudatosan is megélheted, fejlesztheted és közben-előzetes rajztudás nélkül!- gyönyörű műveket alkothatsz.

A saját rajzok egyedi, előzetes tervek nélküli kivitelezése fejleszti a kreatív gondolkodást és szabadságérzetet ad. A kész rajzok pedig sikerélményt adnak, lerombolják a rajzolással kapcsolatos eddigi negatív hiedelmeidet, így a foglalkozáson való részvételnek önbizalom-növelő hatása is van.

Az önfeledt rajzolás közben egyfajta meditatív,relaxált tudatállapotba kerülsz, az ilyen állapotnak pedig számos pozitív élettani hatása van: javul az oxigénellátás, csökken az anyagcsere és a vér tejsav tartalma, javul a szervek vérellátása és boldogsághormon termelődik.

Az Alap program időtartama 5 és fél óra.
Elsajátítjuk az alapmotívumokat, sormintát, felületmintát készítünk.

 

A tanfolyam minimum 4, maximum 15 fővel indul.
Díja: 7500 Ft/ fő

Hogyan tudsz részt venni a képzésen?

A jelentkezési lap kitöltése után kapni fogsz egy emailt. Ebben bővebb információt küldök majd a képzésről. Az ebben a levélben megadott számlaszámra szükséges majd utalnod a tanfolyam díját. Erre a jelentkezéstől számított 5 munkanap áll majd rendelkezésedre. A helyfoglalás a befizetéssel válik véglegessé.

A díj a résztvevő meg nem jelenése esetén nem jár vissza, de másra átruházható ( ezt előre jelezni kell felém!) vagy a soron következő későbbi tanfolyamon letanulható. Ettől tovább már nem görgethető! Részletfizetésre van lehetőség, ezt a jelentkezéskor jelezd kérlek.A számlát a tanfolyam napján fogom átadni részedre.

Mire lesz szükséged?

– A5 méretű famentes vázlatfüzetre
– egy puhább grafitceruzára
– fekete vékony hegyű filctoll (0,3-0,4)

Ezen felül ha bármi kérdésed vagy kérésed van jelezd felém a torjakevi@rajzmeditacio.hu email címen.

Szervezz velem tanfolyamot!

Szeretnél részt venni, de sehogy sem tudod megoldani a meghirdetett tanfolyamon való részvételt? Vagy az időpont nem jó vagy a helyszín? Semmi baj!
Ha segítesz a szervezésben hozzád igazítjuk a tanfolyam időpontját és helyét!

Mit kell tenned érte?

Csak annyit, hogy szervezz be magadon kívül még legalább 4-5 főt és az mellett, hogy hozzád igazítjuk az időpontot te még jelentős kedvezménnyel veheted igénybe a képzést! Erről e-mailben kérhetsz felvilágosítást!

Rajzmeditációs munkáim képekben:

Jelentkezés Rajzmeditáció®ra

Email*
Név*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Telefonszám*
Rajzmeditáció ajándék utalványt vásárolok
Shares
Share This