Nagyon szeretem Braian Tracy könyveit olvasni, most is 2 könyvét olvasom párhuzamosan. Az egyik olvasott könyv címe a Célok. Alap darab nálam ez a könyv, szinte a mindennapok Bibliája, mégpedig azért, mert világosan elmagyarázza benne, miért van az, hogy az emberek bizonyos százaléka eléri a célját, és miért van az, hogy rengeteg embernek csak ábránd marad a jobb élet. Neked vannak céljaid? Nekem igen, nem is egy.. A mai célom például az volt, hogy megírom ezt a bejegyzést a számodra, valamint a Facebook csoportomba 2 posztot írok. A mai célok teljesítve lettek, ezért úgy érzem ma is tettem valamit azért, hogy jobban menjenek a dolgaim. A célkitűzés nagyon fontos dolog, ez az ülések alatt mindig bebizonyosodik. A jó cél motiváló és viszi a folyamatot előre. Minden embernek, aki szeretne előbbre jutni, pontosan tudnia kell, mit akar. Ha ezt tudja, akkor az eléréséhez pontos célokra van szüksége, amit le is kell írni. Azok az emberek, akik tudják merre szeretnének haladni sokkal többre viszik az életük során. A céltudatos emberek sokkal nyugodtabbak és boldogabban élnek. Szeretnél ilyen ember lenni?
Hallottam már coaching ülések alkalmával ezeket a mondatokat:
– Úgy érzem már megettem a kenyerem javát, nekem már ne legyenek nagy céljaim.
-Öreg vagyok már ahhoz, hogy mindent feldúljak magam körül.
Jó hír, hogy nem etted meg a kenyered javát, akárhány éves vagy is, és nincs arra szükség, hogy mindent feldúlj magad körül. Szépen fokozatosan lépésről lépésre meglehet lépni azokat a változtatásokat, amelyek segítenek a jobb élet kialakításában. Hiszen az elefántot sem egyben esszük meg, hanem falatonként.
Abban az esetben ha te is így gondolod és szeretnéd felállítani a célodat engedd meg, hogy segítsek. A Life coaching egy kiváló módszer a céljaink felállítására és elérésére abban az esetben, ha te is azok közé az emberek közé tartozol, akiknek nem mindegy, hogy milyen minőségben élik az életüket. Ehhez kérlek töltsd le most ezt a Kérdéssort, mely számos kedvező lehetőséget is tartogat Neked.
https://www.kinezevi.hu/10-perc-hogy-kimozdulj-az-elakadasbol/?fbclid=IwAR2VJLWAl1Lx18SvUtlStPs6y4JXBcY56EoKzRN6VGXDrpLPB0QiVqAJW1A

Köszönöm, a figyelmed!

Szeretettel, Éva