Harmónia-csomag

5+1 alkalmas Life coaching konzultációs ajánlat

“A ritmus és a harmónia hatol be legjobban a lélek belsejébe.”
Platón

Köszönöm, hogy részt vettél az ingyenes konzultáción és engedd meg, hogy ezzel a kedvező lehetőséggel tovább támogassalak.

Ha a lenti gondolatok, érzések egyikét éled meg nap mint nap, akkor ajánlatom neked való:

  • szeretnél valami mást csinálni, mint amivel évek óta foglalkozol, mert úgy érzed, hogy ez már egyáltalán nem elégít ki, nem tudsz vele azonosulni, és ezért nem is tesz boldoggá,
  • „kirepültek a gyerekek”, és úgy érzed, hogy most jött el a lehetőséged, hogy a régóta dédelgetett álmod valóra váltsd, csak mivel már nem vagy 20 éves, nem tudod, hogyan lehetne ezt megtenni, mi az első lépés,
  • régóta, akár évek óta mélyen belül emészted magad a munkád, a munkahelyed miatt, sokszor sírva mész be, és sírva indulsz haza, mert nem érzed már ott jól magad, de félsz feladni a biztos alkalmazotti létet,
  • úgy érzed, hogy most egy útelágazáshoz értél, ahol nem tudod, hogy melyik úton indulj el, van egy sejtésed, de nem vagy benne biztos, és jó lenne egy külső szemlélő, aki rá tudna vezetni a megoldásra.

Rendeld meg 5+1 alkalmas Harmónia csomagom, hogy harmóniába kerülhess önmagaddal, és végre azt az életet éld, melyről titokban mindig is álmodtál.

Life coachként abban segítek neked, hogy megtaláld a Harmóniát önmagadban és így az életedben is, és megéld a változás örömét lépésről lépésre.

Balláné Torják Éva vagyok Life Coach. Jómagam 10 éves vezetői pozíciómat hagytam hátra, hogy segítsek mindazoknak, akik tudják, hogy sokkal több van bennük, mint amit a jelen életükben mutatnak. Én is minden nap azzal küzdöttem, hogy a munkahelyemen már nem éreztem jól magam, de nagyon sokáig nem mertem lépni, mert féltem attól, hogy mi lesz, ha a biztos állást hátrahagyva talán nem jön be a vállalkozásom. De tudtam, hogy ha nem változtatok, akkor többet nem lesz lehetőségem az álmomat valóra váltanom. És pontosan ebben tudok segíteni, mert magam is végigmentem ezen a folyamaton, a hosszas tipródáson át, az évekig tartó stresszen.

Mit kapsz Harmónia csomagom megvásárlásával:

  • 5 alkalmas konzultációt 60 percben, melynek értéke 75.000 Ft,
  • 1 alkalmas utánkövető 60-90 perces konultációt, melynek értéke 15.000 Ft, de a csomagban INGYEN jár neked,
  • inspiráló reggeli kártyacsomagot, mely segít pozitív fókuszba állni azért, hogy jól induljon a napod – értéke 5.000 Ft, a csomagban INGYEN jár neked.

 Neked való ajánlatom,

  • ha szeretnél beszélgetve önmagad útját megtalálni,
  • ha jó lenne olyannal beszélgetni, aki külső szemlélőként objektíven lát rá az életemre,
  • ha szeretnél olyantól segítséget kapni, aki hasonló cipőben járt már, és tudja, hogy milyen nehéz, akár évekig tartó belső tipródás a váltás folyamata.

Harmónia csomagom az alábbi űrlapon tudod megrendelni: