Rólam

Balláné Torják Éva

Balláné Torják Éva

Balláné Torják Éva vagyok, örülök hogy rátaláltál honlapomra.

 

Stresszt oldok a kineziológia eszköztárát felhasználva. Remélem hamarosan személyesen is találkozunk, de addig is engedd meg, hogy bemutassam Neked ezt a csodálatos és szelíd gyógymódot.
Pár évvel ezelőtt személyes problémám miatt kerültem kapcsolatba ezzel a módszerrel, aminek hatására rövid idő eltelte után is már, kezdett megváltozni az életem. Nagyon megtetszett benne az, hogy milyen pontosan rávilágít arra, hogy melyek azok a feldolgozatlan lelki történések amik akár már fogantatásunk óta jelen lehetnek az életünkben, és később különböző testi tünetek formájában felüthetik fejüket az életünkben. Amint ezeket a negatív életeseményeket sikerül oldani,a testi tünetek is javulhatnak, akár meg is szűnhetnek,mert beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

Ilyen történések hatására gondoltam egyet,és beiratkoztam az első tanfolyamra,majd a másodikra…, aztán azon kaptam magam hogy már a tizediknél járok! Minden szabadidőmet a tanfolyamokra és a tanulásra fordítom azóta is,mert annak örülnék ha ezt a csodálatos módszert egyre több és több ember megismerné. A tanulás mellett folyamatosan csináltam is oldásokat, ami egyre jobb és jobb eredményeket hozott, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Ha kedvet kaptál és ki szeretnéd próbálni,tudnod kell hogy olyan helyre jössz ahol szeretettel várnak és csak te vagy a fontos!

Remélem még találkozunk!

Üdvözlettel: Éva

Kapcsolatfelvétel

Bejelentkezés:

+36 30 67 67 139 Balláné Torják Éva

Időpont lemondás:
A kezelés időpontja előtt min. 48 órával korábban, ellenkező esetben a kezelési díj felének megfelelő mértékű lemondási díjat a következő alkalommal ki kell egyenlíteni.
Köszönöm a megértést és a felelősségteljes együttműködést!

Iratkozz fel, és azonnal küldök Neked6+1 tippet a délutáni gyakorláshoz
Iratkozz fel, és azonnal küldök Neked
6+1 tippet a délutáni gyakorláshoz
 
AJÁNDÉK!
 
A feliratkozással megkapsz egy 8 részes hírlevél sorozatot, amiben röviden bemutatom Neked ezt a szelíd gyógymódot.
Email*
Név*
Ismerd meg és fogadd el az adatvédelmi tájékoztatót itt olvasható*
ellenőrző kód:

You have Successfully Subscribed!

Shares
Share This