Stresszoldás gyermekeknek BallánéTorják Évával

Rövid összefoglaló életkoronként

children-897431_640Miért érdemes a gyermeknek a kineziológiát választani?

Stresszoldás gyermekeknek –

Rövid összefoglaló életkoronként:

-Csecsemőkorban:

Az anyán keresztül történik az oldás. Oldható a születés körülménye az anya szülés utáni depressziója. Segíthet a hasfájós korszakon, alvásproblémán, szoptatási nehézségeken!

-3-4 éves kortól:

Ebben a korban már lehet a gyermekekkel személyesen dolgozni, de a szülő még jelen van az oldás során. A stresszoldás hatására oldódhatnak a beilleszkedési zavarok, félelmek, düh, testvérharcok, hiszti , étvágytalanság..stb.

-4-12 éves kor:

Ettől a kortól már önállóan lehet velük dolgozni. A gyermek már tudja magáról, hogy képes a változásra. Oldódhat a beilleszkedési zavar, anyához való túlzott kötődés, zárkózottság, tanulási nehézség, szerepléstől való félelem.

12 éves kor fölött:

Ebben a korban csak akkor jöjjön a gyermek oldásra ha ő szeretne jönni, ha őt magát zavarja az adott probléma. Ha ez a probléma „csak” téged zavar mint szülőt, inkább te gyere oldásra mert Neked van stresszed az adott helyzeten amivel foglalkozni kell.

A kamaszkor egy érzékeny kor ami nagy figyelmet igényel. Oldások hatására oldódhat a depresszió, fáradtság, önbizalomhiány, tanulási probléma, a szülő- gyermek konfliktus.

De! Nem minden esetben kell a gyermek problémáját a gyermekben keresni! Van, hogy szüleik félelmeit, problémáit veszik át és reagálnak rá hevesen. Ilyenkor is a szülő kezelése lehet a jó megoldás.Mert ha a szülő nyugodt és  kiegyensúlyozott akkor azt sugározza a gyermeke felé, és ettől a gyermeknek az jön le, hogy nincs mitől félnie biztonságban van szülei oldalán.