UGORJ A BÉKÁKKAL

- Kineziológiai gyermektréning, a stresszmentes tanulásért

Mottóm: „Tanulni annyi, mint élni – Élni annyi, mint tanulni..!” (Gabriele Ulbrich)

Tanfolyam felépítéseJelentkezés

Ugorj a békákkal gyermektréning Bátonyterenyén

 

beka510Stresszel teli világunkban sajnos nincs könnyű helyzetük a gyermekeinknek.

 

Ha a nyomás túl nagy rajtuk és azt érzik nem tudnak teljesíteni,ez kibillentheti Őket egyensúlyukból és stresszt okoz számukra. Ilyenkor mi szülők azt látjuk hogy: nem megy a tanulás, lökdösődik az iskolában vagy éppen meghúzgálja a padtársa haját.

 

Az Ugorjunk a Békákkal!– tréninget Gabriele Ulbrich osztrák kineziológus fejlesztette ki.Célja az volt,hogy a program segítségével a gyermekek fel tudják ismerni saját problémáikat és egyszerű módszerekkel segíteni tudjanak magukon. A cél, hogy újra legyen kedvük a tanuláshoz és kiegyensúlyozottak legyenek!

Kiknek ajánlom az Ugorj a békákkal gyermektréninget?

  • akik most kezdik majd az iskolát és a technikák elsajátításával már eleve másként néznek majd a tanulásra
  • akiknek tanulási nehézségeik adódtak (olvasás, számolás, írás)
  • akik nagyon izgulósak
  • akik nehezen tudnak koncentrálni
  • akik nehezen tudnak beilleszkedni közösségbe. stb.

A tréning során a stresszoldó technikák segítségével a gyermekek megtanulják:

  • Oldani a feszültséget.
  • Megelőzni vagy kezelni a tanulási nehézségeket.
  • Növelni tudják önbizalmukat, ezáltal fejlődik az önértékelésük is.

A gyermekek megtanulják jól érezni magukat, megtanulják leküzdeni szorongásaikat!

Szülők véleménye a Gyermek tréningről

Néhány gondolat a békás tréningről: kislányom 2016 augusztusában vett rész először a tréningen, akkor hat éves volt, éppen iskolakezdés előtt állt. Az interneten olvastam és kineziológus ismerősömtől hallottam a tréning jótékony hatásáról.
Fő célom az volt, hogy lelkileg megerősítsem és jobb- bal agyféltekés összehangoláshoz segítsem a gyermekem a nagy változást hozó iskolakezdésre. Úgy gondolom, sikerült, hiszen kitűnő bizonyítványt hozott év végén, különösebb erőfeszítés nélkül.

Az idén ismét elviszem egy tréningre, hogy mélyebben rögzüljenek a gyakorlatok, amiket sokáig magának csinált, mára viszont elmaradt. Minden szülőnek ajánlanom a Békás tréninget, mivel gyermekeink mindennapjait könnyítjük meg vele.

Üdv,

L.É.

Éva csodálatos módon ért a gyerekek nyelvén. Üzenetei szívből jönnek, azokat egyszerű, határozott módon, a gyerek számára is közérthetően fogalmazza meg.
A tapasztalataink szerint a gyakorlatok oldják a stresszt, nagyszerűen levezetik a mindennapos túlterhelés okozta fáradtságot. Oldódnak a hisztik, dühkitörések, a gyerekek sokkal több türelemmel fordulnak a maguk körül tapasztalt gondok megoldási lehetőségei felé.

Szívesen ismétlünk, nekünk mindig öröm Évával a találkozás!

Szülő

A tanfolyamok ideje, helye:

 

 

A tanfolyam felépítése

 

4 témakört dolgozunk föl. A tréningen a kreatív, játékos feladatok mellett relaxációs és meditációs gyakorlatok is segítik a gyermekeket az ellazulásban.

 

És miért a békák nevet kapta ez a tréning?

 

Mert a békák fejlődésük során rengeteg változáson mennek át, úgy ahogy ők ugrálnak szintről-szinte fölfelé úgy ezt a szintet megugorjuk mi is a gyermekekkel fejlődésük érdekében.

A tréning díja  25.000 Ft, mely magában foglalja az összes kellék anyagot amivel dolgozunk + 5.000 Ft jegyzet. Igény esetén részletfizetési kedvezmény kérhető. A díj igény szerint magában  foglal még egy személyes vagy online konzultációt a szülők részére, ahol átbeszéljük a gyerekek gyakorlatait.

Kedvezmények: testvérek esetén 20.000 Ft /fő a 2 napos tanfolyam + 5.000 Ft /fő jegyzet díj.

A benne található gyakorlatok rendszeres használatával látványos eredmény érhető el életük különböző területén.

Jelentkezés feltételei

 

Online jelentkezési lap kitöltése.

5.000 Ft helyfoglaló befizetése a válasz e-mailben kapott bankszámlára. A befizetett díj a jelentkező meg nem jelenése esetén, lemondása esetén nem jár vissza, de másra átruházható vagy a következő tréningen felhasználható. A válaszként kapott e-mailben további részleteket küldünk. Az étkezés fakultatív módon otthonról hozott hideg élelem. A tandíj tartalmazza a nap folyamán elfogyasztott gyümölcslevet és egészséges rágcsálnivalót.

Max. jelentkezés: 6-8 fő

Érdeklődni: a fenti elérhetőségek valamelyikén.

Új lehetőség!!

 

Ha nem felel meg a kitűzött időpont, akkor lehetősége van gyermekednek:

 

  • Magántanulóként elvégezni a tanfolyamot. Lehetőséged van másik időpontot egyeztetnünk. Ebben az esetben a tanfolyam díja: +50% felár, vagyis 37.500 Ft+ 5.000.-Ft jegyzet gyermekenként. Legföljebb 1-2 fő jelentkezését tudom fogadni!
  • Ismételni is lehet a tanfolyamot, ami 50% kedvezménnyel tehető meg. Ebben az esetben ha magántanulóként végeztél és úgy is szeretnél ismételni, 19.000 Ft /fő + 5.000 Ft jegyzet díj ha nincs meg korábbról. Ha nem magántanulóként végezted a tanfolyamot, akkor az ismétlés díja 12.500 Ft /fő + 5.000 Ft jegyzet díj.

 

Kérlek, csak abban az esetben küld el a jelentkezést, ha valóban szeretnéd, hogy gyermeked részt vegyen a tréningen. Ha nem biztos a részvétel, ne foglald le a helyet. Tartsuk egymást tiszteletben. Köszönöm a megértést!