Stresszoldás

Mi a kineziológia?

Pszichológiai, pedagógiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiség fejlesztő holisztikus módszer. Hatékonyan befolyásolja a test energia áramlását, az érzelmi stressz feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, így aktiválja annak öngyógyító mechanizmusát.
Megalkotója az 1960-as években Dr.George Goodheart kiropraktőr volt. A kiropraktikában azt az izmot kezelik ami fáj. Dr.George Goodheart azt vette észre,hogy ha így cselekszik a kliensek ugyanazzal a problémával jönnek vissza. Rájött, hogy csak akkor van rendben a kliens ha a csontokat tartó mindkét izom rendben van. Tehát nem a görcsös izmot kell kezelni hanem a gyenge párját kell vele egyensúlyba hozni. Ezt a módszert alkalmazott kineziológiának nevezte el.

Mit csinálok a kezelésen? – Stresszoldás

A stresszoldó kezelés során a tesztelő célzott kérdések segítségével enyhe nyomást gyakorol a kliens kinyújtott karjára. Ekkor az izom vagy erősen tart, vagy elgyengül.
Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy feltárjuk a probléma valódi okát, majd egyénre szabott különböző korrekciós technikák segítségével helyre állítjuk az egyensúlyt.
Ezek fájdalommentes korrekciók amik sokszor gyors változást hoznak a kliens számára. A kineziológia ágai közül a One Brain módszert alkalmazom.

Mi az a One Brain módszer?

A módszert Gordon Stokes és Daniel Whitesid dolgozta ki. Az elnevezés “One Brain” (Egy Agy) azon az elven működik, hogy agyunk 2 féltekéjének összehangolt működése a feltétele annak, hogy egészséges, boldog emberek legyünk.
Mikor érzelmi stressz hatása alá kerülünk, agyunk teljes képességét nem tudjuk kihasználni, mert a bal agyfélteke “pánik üzemmódba kapcsol amit az “üss vagy fuss”reakció néven ismerünk. Ha ki tudunk szabadulni ebből az állapotból képesek leszünk nyugodtan és hatékonyan működni, mivel a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz.
A One Brain rendszer lényege az ún.Viselkedési Barométeren alapul. Segítségével tudatos, tudatalatti és testi szinten is beazonosítható a kliens állapota. Azokon az érzelmeken van a hangsúly, amelyek egy-egy stressz alkalmával blokkolódtak. A One Brain módszer nem a betegséggel foglalkozik, hanem a stresszt azonosítja. Majd különböző korrekciós technikák segítségével oldja az ennek hatására kialakult energia blokkokat, ezáltal beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés?

Egy alkalom kb. 60-90 perc.

Hány alkalomra van szükség?

Van amikor 1 alkalom után is helyreáll a rend, de ez egyénenként eltérő, van hogy 3-4 oldásra is szükség van. Ez probléma függő, és attól is függ hogy milyen régóta áll fenn az adott probléma.

Bejelentkezés:

+36 30 67 67 139 Balláné Torják Éva

Időpont lemondás:
A kezelés időpontja előtt min. 48 órával korábban, ellenkező esetben a kezelési díj felének megfelelő mértékű lemondási díjat a következő alkalommal ki kell egyenlíteni.
Köszönöm a megértést és a felelősségteljes együttműködést!

Kapcsolatfelvétel

8 + 14 =

Iratkozz fel, és azonnal küldök Neked6+1 tippet a délutáni gyakorláshoz
Iratkozz fel, és azonnal küldök Neked
6+1 tippet a délutáni gyakorláshoz
 
AJÁNDÉK!
 
A feliratkozással megkapsz egy 8 részes hírlevél sorozatot, amiben röviden bemutatom Neked ezt a szelíd gyógymódot.
Email*
Név*
Ismerd meg és fogadd el az adatvédelmi tájékoztatót itt olvasható*
ellenőrző kód:

You have Successfully Subscribed!

Shares
Share This