Stresszoldás Balláné Torják Évával

Kezd el ma!

∼ Aggódásból a teremtésbe! ∼

Célzott kezelés

Párkapcsolati problémák esetén

Stressz kezelés

Munkahelyi elakadások

Segítek megtalálni az egyensúlyt az életedben

Úgy érzed, hogy itt az ideje a változásnak az életedben, de nem találod a megfelelő utat??

 

Mi az a kineziológia?

T

Pedagógiai elemeket tartalmazó támogató módszer, ami az érzelmi stressz oldásával egyensúlyt hoz létre az egyénben.

T

Megalkotója az 1960-as években Dr. George Goodheart kiropraktőr volt. A kiropraktikában a fájó izmot kezelik. Dr. George Goodheart azt vette észre, ha így cselekszik a kliensek ugyanazokkal a problémákkal jönnek vissza. Rájött, csak akkor van rendben a kliens ha a csontokat tartó mindkét izom rendben van. Tehát nem a görcsös izommal kell foglalkozni, hanem a gyenge párját kell egyensúlyba hozni. Ezt a módszert alkalmazott kineziológiának nevezte el.

T

Mi történik az alkalmak során?

A stresszoldó alkalmak során a tesztelő célzott kérdések segítségével enyhe nyomást gyakorol a kliens kinyújtott karjára. Ekkor az izom vagy elgyengül, vagy erősen tart. Az izomteszt lehetővé teszi, hogy feltárjuk a probléma valódi okát, majd egyénre szabott korrekciós technikák segítségével helyre állítjuk az egyensúlyt.
T

Mi az a One Brain módszer?

A módszert Gordon Stokes és Daniel Whitesid dolgozta ki. Az elnevezés „One Brain” (Egy Agy) azon az elven működik, hogy agyunk 2 féltekéjének összehangolt működése a feltétele annak, hogy jól érezzük magunkat. Mikor stressz hatása alá kerülünk, agyunk teljes képességét nem tudjuk kihasználni, mert a bal agyfélteke „pánik üzemmódba” kapcsol. Ha ki tudunk szabadulni ebből az állapotból képesek leszünk nyugodtan és hatékonyan működni. Azokon az érzelmeken van a hangsúly, amelyek stressz hatása alatt blokkolódtak. Az One Brain nem a betegséggel foglalkozik, hanem a stresszt azonosítja és oldja.
T

Mennyibe kerül a kezelés?

Egy alkalom kb. 60-90 perc.

Díja: 15.000.- Ft.

T

Fontos!

A stressz kezelése nem helyettesíti az orvosi kezelést. Az alkalmak során nem állítok fel diagnózist és nem alkalmazok gyógyszert sem! A cél a stressz oldása. Mivel ez nem pszichoterápia, ezért mentálisan egészséges emberekkel foglalkozom. Amennyiben pszichiátriai kezelés alatt állsz kérlek, hogy Ne jelentkezz stresszoldásra. Köszönöm szépen a megértést.

Bejelentkezés telefonon

+36 30 6767-139 számon

Időpont lemondás:

Az alkalmak időpontja előtt min. 48 órával korábban, ellenkező esetben a díj felének megfelelő mértékű lemondási díjat a következő találkozáson ki kell egyenlíteni. Köszönöm a megértést.

Történetem

Stresszt oldok kineziológiai elemek segítségével. Remélem hamarosan találkozunk, de addig is engedd meg, hogy leírjam pár mondatban, miben segített Nekem ez a módszer.
Pár évvel ezelőtt személyes elakadásom miatt kerültem kapcsolatba ezzel a módszerrel, aminek hatására rövid idő eltelte után is már, kezdett másként alakulni az életem. Nagyon megtetszett benne az, hogy milyen pontosan rávilágít arra, hogy melyek azok a történések, amik akadályoznak bennünket különböző területeken. Amint az ezen történésekhez kapcsolódó érzelmi stresszek oldásra kerültek, elkezdett jó irányt venni az életem.

Kérdésed van?

5 + 2 =