Vélemények, rólam mondták

Ember vagyok, egy organizáció, amely működésében valamikor valami megtört. Alapvetően sikeres és pozitív beállítottságúnak születtem, mint bárki más, életem során mégis értek olyan hatások, amelyek felnőtt életemben gátat szabtak a gyermekként birtokolt pozitív és sikeres gondolkodás szabad áramlásának. Sokáig kerestem a módját, hogy teljesen visszaszerezzem az emlékeimben élő testi-lelki egészséggel rendelkező személyt, s hogy a bennem munkálkodó negatív gondolatok, félelmek eltűnjenek az életemből. Teljesen véletlenül találtam a kineziológiára. Valójában az interneten kutattam alternatív gyógyászok és gyógymódok után, amik kemikáliák, gyógyszerek nélkül segítenek a boldogság, a nevetés , a siker és pozitív gondolkodásom visszaszerzésében. Rátaláltam a kineziológiára, elolvastam, amit írnak róla és konstatáltam, hogy ez is csak nagyvárosokban található meg. Aztán egy hét múlva egy ismerősöm mondta, hogy a városunkban kineziológushoz jár, elkértem a telefonszámot és másnap bejelentkeztem. Azóta amikor csak tehetem rendszeresen járok és sokat segít a mindennapi stressz feldolgozásában, az önfejlesztésben és feldolgoztam a gyermekkori traumáim. Boldog és teljes embernek érzem magam, s olyan fejlődésen megyek keresztül, amely remélem, életem végéig elkísér és ebben a rothadó társadalomban értékes, érzelmileg egészséges ember maradok.

Túlerő

Amikor nálad voltam végtelenül megnyugtattad az embert, sőt még utána is hatása alatt voltam a dolognak. Tényleg a múltbéli dolgok, és az ember félelmeire koncentrál ez a dolog, de olyan szinten, hogy ma már ha rá gondolok azokra a amiket átéltem , már teljesen másképp látom őket, sőt szinte eszembe se jutnak, még ha koncentrálok rájuk is alig-alig tudom felidézni. Előtte pedig becsuktam a szemem és mint egy filmet, úgy láttam magam előtt. Megritkultak a hozzád való járások is,mert minden egyes alkalom után több lesz tőle az ember, és fokozatosan szedi magát össze.Mintha kicserélnék az embert pár alkalom után, sőt még erősebb is lesz tőle mentálisan, megérti a dolgokat.Tényleg más lesz az ember a veled való találkozások után!

Hóvirág

Hogy miben is segített nekem a kineziológia? Az egészséges életem köszönhetem Neki 🙂
Pánikbetegségem által kerültünk kapcsolatba. 5 nappal az első rohamom után már oldáson voltam... Szerencsére!! Nem tudom, hogy nélküle milyen mélyre zuhantam volna a betegségben, de hálás vagyok érte, hogy
Rád találtunk!!! 🙂 <3
Ennek már másfél éve. Azóta rengeteget fejlődtem lelkileg, sőt teljesen mindenféle pszichés gyógyszermentesen élek 2 hónapja.
Azóta is általában rendszeresen járok oldásra, számomra az élet minden területén segíteni tud a kineziológia és a Kineziológusom!!! <3 :)

Mimi

Az Éva által végzett stresszoldás egy mélyebb önismerethez, egy könnyebb, kiegyensúlyozottabb és tudatosabb élethez segített hozzá. A találkozások során megtapasztaltam, hogy a múltbéli események (csalódások, fájdalmak, sérelmek) milyen mély lenyomatot hagytak bennem, melyek aztán a lelkemet és a gondolataimat is folyamatosan rombolták, megnehezítve ezzel az életemet. Hiába akartam egyes helyzeteket kikerülni vagy másképp reagálni rájuk, egyszerűen képtelen voltam rá és nem értettem, hogy miért. Újból és újból ugyanazokat a rossz beidegződött megoldásokat vagy éppen hárításokat alkalmaztam a hasonló szituációkban. Az Évával töltött idő során megtanultam, hogyan lehet elengedni a korábban szerzett és már szinte belém égett fájdalmakat, (melyekről nem is tudtam, hogy vannak) és hogy mennyire befolyásolják ezek a cselekedeteimet és ez által a mindennapjaimat is. Az út, melyet Éva segítségével és támogatásával újra végig jártam, a tudatos emlékezés volt, melynek állomásai számomra a felismerés, a megbocsájtás, az elengedés, a megkönnyebbülés, a felszabadulás érzései voltak. Ezek segítettek hozzá, hogy elfogadjam önmagam olyannak, amilyen vagyok és ez által jobb és boldogabb ember lehessek.
„Én felelek a lelkemért, a sorsomat én irányítom.” (Nelson Mandela)

Pálné

Bejelentkezés:

+36 30 67 67 139 Balláné Torják Éva

Bejelentkezés írásban

3 + 7 =

Iratkozz fel, és azonnal küldök Neked6+1 tippet a délutáni gyakorláshoz
Iratkozz fel, és azonnal küldök Neked
6+1 tippet a délutáni gyakorláshoz
 
AJÁNDÉK!
 
A feliratkozással megkapsz egy 8 részes hírlevél sorozatot, amiben röviden bemutatom Neked ezt a szelíd gyógymódot.
Email*
Név*
Ismerd meg és fogadd el az adatvédelmi tájékoztatót itt olvasható*
ellenőrző kód:

You have Successfully Subscribed!

Shares
Share This