Balláné Torják Éva vagyok

Life & Business Coach

Segítek megtalálni és kialakítani a saját utad

Személyes Life Coaching

Life coachként a célom, hogy kimozdítsalak abból a magánéleti helyzetből, ami miatt jelen pillanatban nem valósul meg a változás.

Business Coaching

Business coachként vállalkozói és szakmai tapasztalatommal elsősorban mikro -, kis – és közepes családi vállalkozások hatékonyság növelését tudom támogatni.

Referenciák, vélemények

„Évit nagyon megkedveltem, mint embert és mint szakembert is. Nagyon kedves és alapos. Life-coaching keretében dolgoztunk együtt. Elsősorban párkapcsolati témakörben adódott nehézségek miatt kerestem fel, de nagyon átfogóan értelmeztük a helyzetemet és ezért egy átfogó megoldásokat is sikerült találni. Kérdéseivel szinte észrevétlenül vitt közelebb a megoldásokhoz, amikre szinte mindig én magam jöttem rá és mondtam ki. Eleinte picit ódzkodtam az online kapcsolattartástól, de egyáltalán nem befolyásolta hátrányosan ez sem a közös munkát. A vele való együttműködés nagyon élvezetes és eredményes volt számomra :)”

Noémi

 ” Mielőtt elkezdtük az üléseket már régóta ott volt bennem, hogy nagyon szeretném azt a dolgot. A beszélgetések érdekesek, tanulságosak voltak. A kitűzött vállalásokat nem éreztem túlzónak, lehetetlenül soknak. Ezért könnyen vettem rá magam a megvalósítására. Az ebből jött sikerélmény tovább motivált a folytatásra. Izgalmas úton indulhattam el… Azt veszem észre, hogy az életem más területeire is hatással van. Hálás vagyok Éva! Köszönöm a segítséget! <3″

Adri

„Szeretném megköszönni mindazt, amit a segítségeddel elértem. A life coaching egy fantasztikus módszer, sokat fejlődtem általa. Segítségével bizonyos szituációkat egészen más megvilágításból tudtam szemlélni. Az ülések alkalmával nagyon jól éreztem magam. Olyan technikákat ismertem meg, melyek újak számomra. Kifejezetten tetszett, hogy a céljaim eléréséhez bizonyos vállalásokat kellett tennem, ez garantálta azt, hogy valóban fejlődjek. Szeretném kiemelni azt is, hogy mérhetetlen nyugalmat és pozitív energiát árasztasz magadból. Egy-egy nehéz nap végén általad tudtam töltekezni, amiért most is hálás vagyok. 

Az ülések óta pozitív változások történtek az életemben. Az önértékelésem – amin dolgoztunk – rengeteget javult. Kiegyensúlyozottabb és boldogabb vagyok. Elkezdtem figyelni az étkezésre és mozgásra. DE!!!! nem kifejezetten azért, hogy csökkenjen a súlyom, hanem, hogy a szervezetemet megfelelő módom tápláljam és minden tápanyagot megkapjon. Ez a közérzetemen is sokat javított. Mintha egy pozitív spirálba kerültem volna. Egyik jó dologból következett a másik. Jobban éreztem magam a bőrömben, ezáltal még motiváltabb lettem. A külvilág szerint a kisugárzásom is változott. Úgy érzem, egyenesbe jöttem. Mivel helyen van az önértékelésem és önbizalmam, elkezdtem a szívem körül lévő falakat lebontani… 2 év után ismét rám talált a szerelem (és Én kezdeményeztem). „

F.

 „Olyan kapukat segítettél kinyitni, amit nélküled nem találtam volna meg. A lehetőségek, nézőpontok, amiket általad ismertem meg segített, hogy másként lássam a dolgokat és ez által meg találjam a lelki békém, s nyugodtan mondhatom, el fogadom sőtt szeretem is magam. Hálával tudok gondolni jó és rossz dolgokért , hisz vagy boldogság vagy tanítás az élet. Amíg a beszélgetések folytak, végtelen nyugalom és nyitottság jellemezte addig szinte pánikkal küzdő énemet. Az elfogadás és hála a két legjobb dolog, amit el sajátítottam s így az egészségem és az életem is pozitív irányt vett!

A “ láncaimat” ledobva, ma már új irányt vett életem, s ezt a te segítséged nélkül nem sikerült volna!
Hálásan köszönöm !

K.

Keresd meg az egyensúlyt. Legyenek céljaid. Valósítsd meg azokat. Jutalmazd meg magad.

A coaching nem tanácsadás. Ez azt jelenti, hogy nem én mondom meg, mit és hogyan csinálj, hanem abban támogatlak, hogy megtaláld a saját életedben a saját témádban a lehető legjobb megoldást, és lehetőségeket az előbbre jutáshoz.

Segítek megfogalmazni a problémát, és ennek alapján kijelöljük azt a pozitív célt, amit ezzel kapcsolatban szeretnél megvalósítani. A folyamat során segítek tartani ezt a célirányt és végig vezetlek azon az úton, ahol meg tudod valósítani, amit kitűztél. Nem a múltban megtörtént eseményekkel foglalkozunk, hanem azzal, hogy van egy jelen élethelyzet, hogyan tudnál innen a saját erőforrásaid segítségével kijönni, és megtalálni a számodra legjobb megoldást.

Ne várj tovább. Kezdd el a utad kijelölését még MA!

Adatvédelmi nyilatkozat

9 + 10 =