Olyan emberekkel vedd körbe magad, akik hisznek Benned és segítenek is Neked, ha kell. Sokszor sajnos ennek pont az ellenkezője történik. Mivel nagyon sokan szinte csak megszokásból, de mégis olyan emberek társaságát keresik, akik időnként kedvesek ugyan, de többnyire kritizálják , nem hisznek benne, visszahúzzák.

Miért maradnak mégis velük ezek ellenére is?

Talán azért, mert ezen emberek kisugárzása emlékezteti őket valakire. A szüleikre, testvéreikre vagy akár az ismerőseikre. Egy idő után már olyan megszokottá válik a lehúzás, hogy csak ebben a környezetben érzik otthonosan magukat és ez fel sem tűnik. Ez veszélyes üzem. Ha nem ismered ezt fel kellő időben és túl sokáig maradsz ebben a negatív rezgéstérben, nagyon nehezen kezdesz bele egy pozitív rezgéstér, élettér kialakításába. Ami azt jelenti, hogy vágyakozni fogsz a szebbre, a jobbra de nem fogsz lépéseket tenni azért, hogy ezt megvalósítsd. Sőt mivel attól félsz, hogy a környezeted kinevet, beszélni sem mersz a vágyaidról, céljaidról senkinek.

Ha viszont tudatosan elkezded magad megfigyelni, fel fog tűnni ha romboló környezet vesz körül. Hoztam hozzá egy feladatot:

Írd fel azoknak az embereknek a nevét, akikkel napi szinten találkozol.

Majd minden név mellé írd oda azt a tulajdonságot, ami az illetőről eszedbe jut. ( Ne sokat gondolkozz rajta, azt írd, ami elsőre feljön vele kapcsolatban.) Pl .: segítőkész, céltudatos, irigy, féltékeny, stb. Ezen a módon könnyedén eldöntheted, hogy erőt adó a téged körülvevő környezet, vagy inkább vissza húzó.

Majd jelöld meg a felsorolt személyek közül azokat, akik nem hisznek Benned vagy nevetnek a céljaidon mondván, neked az tuti nem sikerülhet. Ezt követően sorold fel azon embereket, akik támogatnak. Ha kevesen is, de mindig vannak olyan emberek is körülöttünk, akikre számíthatunk.

Közben – és itt a lényeg – gondold végig, meddig engeded meg, hogy rossz irányba tereljenek téged ezek a negatív emberek és az ő hitrendszerük. Egy ember van ezen a földön, aki megengedheti, hogy visszahúzzák őt a céljaitól és attól, hogy jobb életet teremtsen magának, az a személy pedig Te magad vagy! Valamint egy ember van a földön, aki azt tudja mondani, hogy elég volt ebből, mert én haladni akarok előre. Az az ember is Te vagy! Válaszd hát azt, hogy olyan emberekkel veszed körbe magad, és mostantól olyan emberekkel töltesz több időt, akik már elérték azt, amire Te vágysz – ezzel mutatva az utat Neked – és segítenek az álmaid megvalósításában és akiknek mindig elmesélheted, éppen mi a soron következő célod, amin éppen dolgozol.

Eredményes és teremtő napokat kívánok!

Szeretettel,

Éva

U.I: Ha tetszett ez a tartalom, iratkozz fel hírlevelemre is, melyet ezen a linken keresztül tudsz megtenni:

10 perc, hogy kimozdulj az elakadásból

Fotó: pixabay