A 2020-as évben elindultak a változások körülöttünk, melyek az idén tovább folytatódtak a belső világunk által. A vírus csak a felszín, igazából azt szükséges végig gondolni, hogy milyen félelmek és elakadások jelentek meg általa. Ezekkel a blokkokkal és félelmekkel van dolgunk, mert ezek akadályoznak a tovább haladásban. Előjöhetnek párkapcsolati, munkahelyi problémák egyaránt, melyek megoldásának halogatása nagy időveszteséget okoz. Rengeteg ember életében van jelen a félelemből eredő halogatás, mert nem mernek teret engedni az újnak, és inkább benne maradnak a biztos rosszban, mert azt legalább már ismerik és valamennyire tudják kezelni. Pedig az idő halad előre, és a cél az lenne, hogy minél könnyedebben és tartalmasabban töltsük az időt. Ahhoz, hogy ez a könnyedség bekövetkezzen, nézőpontot kell váltanunk. Bele kell állni a helyzetbe és szembe kell nézni a félelmeinkkel. Ezt pedig fejlesztéssel tudjuk elérni, ami által kialakul egy rugalmasság és lelki ellenálló képesség a jövő felé. Nagyon kedvező lehet az előttünk álló időszak abban az esetben, ha önmagadat választod és továbblépsz. Ez nem biztos, hogy egyedül menni fog, de számtalan lehetőség van, ami segíteni tud. Én a coaching módszerével tudlak támogatni magánéleti, párkapcsolati vagy munkahelyi elakadásodban.

-Mire van ráhatásom ebben a helyzetben?

– Mire nincs ráhatásom ebben a helyzetben? – kérdezd meg magadtól ezeket a kérdéseket, az elakadásoddal kapcsolatban, majd átgondolva válaszold is meg őket.

Amire van ráhatásod, azokat a lépéseket tedd meg minél előbb, amire pedig nincs, azt engedd el. Fölösleges olyan dolgokon görcsölni, ami ellen nem tudsz mit tenni .Az ősz is hozza a maga változásait, ami miatt a hozzáállásunkon is fontos változtatni. Önállóságra nevel bennünket azért, hogy meg tudjunk állni a saját lábunkon és meg tudjuk lépni a változtatást. Mindenki felelős a saját életéért, és nem szabad elhinni, hogy nem lehet jobb . De lehet jobb, csak bele kell tenni az energiát és meg kell tenni a szükséges lépéseket. Tartogasson az ősz a számodra is minél jobbat. Ha tetszett ez a bejegyzésem iratkozz fel a hírlevelemre is, melyet ezen Kérdéssor letöltésén keresztül tudsz megtenni és ami több kedvező lehetőséget is tartogat:

Köszönöm a figyelmed!

Szeretettel,

Éva